Fata de 17 ani, răpită de trei bărbaţi pe o stradă din Piteşti, găsită în Vâlcea

Adolescenta de 17 ani din Piteşti, căutată la nivel naţional după ce a fost răpită miercuri seara, 6 mai, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost găsită de poliţiştii argeşeni în colaborare cu politiştii din cadrul IPJ Vâlcea.

„O echipă de la Biroul de Investigatii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor”, precizază, vineri, Biroul de presă al IPJ Argeş.

Miercuri, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl fetei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care, ulterior, ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

IPJ Argeş a demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil”, precizează IPJ Argeş.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.